Een jurist kiezen

In de praktijk bestaan verschillende soorten juridische dienstverleners. Naast onze juristen kunt u ook advocaten en rechtsbijstandjuristen tegenkomen. Advocaten zijn over het algemeen gespecialiseerd in procederen en werken tegen een hoger tarief dan onze juristen. Soms is het nodig een advocaat in te schakelen, omdat u naar de rechtbank moet. Onze juristen kunnen u bijstaan bij de kantonrechter en die behandelt alle zaken tot € 25.000, maar ook alle huur- en arbeidszaken.

Contact

Heeft u vragen en/of advies nodig op een van rechtgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn, neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Voor dringende vragen kunt u uiteraard ook bellen naar 072 – 518 00 00

Contact

Alternatieven

Rechtsbijstandverzekeringen zijn relatief goedkoop, maar hebben het nadeel dat in de afgesloten polis regelmatig allerlei situaties uitgesloten worden. Bovendien blijkt het in de praktijk soms lastig om snel een afspraak te maken en zijn ze vaak gevestigd op een locatie die ver bij u vandaan ligt. Dat werkt een goede samenwerking niet
in de hand. Toch adviseren wij vanwege de kosten klanten met regelmaat gebruik te maken van een afgesloten verzekering, want uw belang staat vanzelfsprekend voorop.

Kwaliteit

U kunt de juristen vorderingen laten incasseren, maar u kunt ze ook vragen stellen over een geldlening. Zij kunnen u bijstaan in rechtszaken die aan de kantonrechter moeten worden voorgelegd, maar zij kunnen ook algemene voorwaarden, aandeelhoudersovereenkomsten of een vof akte opstellen. U krijgt tegen een lager tarief exact dezelfde hoogwaardige ondersteuning als die van een advocaat.

Laagdrempelig

De Hooge Waerder is een laagdrempelige dienstverlener. Dat geldt ook voor de juristen. U kunt altijd op korte termijn terecht met uw vraag. En mocht het nodig zijn derden in te schakelen, dan beschikken de juristen over een breed netwerk om uit te putten. Zo zijn onze juristen een logisch (eerste) aanspreekpunt voor juridische problemen.
 

Pro actief

De juristen zijn er om u van het voor u beste advies te dienen, niet voor de eigen omzet. En dat wordt gewaardeerd. De Hooge Waerder benadert u als klant pro actief. Dat betekent dat we u ook ongevraagd van advies voorzien. Bent u bijvoorbeeld klant bij onze salarisverwerking en blijkt u arbeidscontracten te hebben die niet goed zijn, dan nemen de juristen contact met u op. Zo creëren  we een meerwaarde waar u zich comfortabel bij voelt, zonder dat het direct geld kost. En moet er vervolgens wat gedaan worden, dan stemmen we van tevoren de kosten af.