<h1>mr. Pieter van Stempvoort</h1>

mr. Pieter van Stempvoort

Pieter is partner van het kantoor en met name gespecialiseerd in arbeidsrecht. Tevens adviseert hij op diverse rechtsgebieden zoals faillissementsrecht, algemeen verbintenissenrecht, contractenrecht, huurrecht en incasso. Ook voor advisering of begeleiding bij bedrijfsovernames kunt u bij hem terecht.

Pieter heeft in aanvulling op zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen de Post Academische Leergang Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit gevolgd.

Pieter is te bereiken per email: pvstempvoort@dehoogewaerder.nl

<h1>mr. Xander Koning</h1>

mr. Xander Koning

Xander is met name gespecialiseerd in Arbeidsrecht en adviseert verder op diverse rechtsgebieden, zoals faillissementsrecht, algemeen verbintenissenrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso.

In 2002 studeerde Xander af aan de Universiteit van Amsterdam, daarnaast heeft hij in 2013 de Post Academische Leergang Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit gevolgd. Voordat Xander aan de slag ging bij De Hooge Waerder was hij werkzaam bij een deurwaarderskantoor.

Xander is te bereiken per email: xkoning@dehoogewaerder.nl

<h1>mr. Tjerk Feenstra</h1>

mr. Tjerk Feenstra

Tjerk is gespecialiseerd in bouwrecht en adviseert op diverse rechtsgebieden, zoals faillissementsrecht, algemeen verbintenissenrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso. Inmiddels heeft Tjerk een ruime ervaring in de dagelijkse juridische adviespraktijk, in het verleden is hij zeer actief geweest in arbitragezaken in de bouw.

Tjerk is te bereiken per email: tfeenstra@dehoogewaerder.nl

 

Bel mij terug

Voor dringende vragen kunt u uiteraard ook bellen
naar 072 – 518 00 00